Satın Alımları Geri Yükle

Satın aldıklarımı geri yükleyemiyorum.

“Aboneliğin şu anda mevcut bir hesaba bağlanmış durumda.”

Bu hata mesajını görüyorsan, qeep Plus aboneliğin başka bir qeep hesabında kullanılıyor demektir. Her aboneliğin sadece tek bir hesapla kullanılabileceğini lütfen unutma.

Eğer yeni bir qeep hesabı oluşturduysan ve aboneliğini bu hesaba taşımak istiyorsan, öncelikle eski qeep hesabını kalıcı olarak sildiğinden emin ol. Sildiğin hesapla birlikte o hesaptaki eşleşmelerini, mesajlarını ve ilgili diğer bilgileri kalıcı olarak kaybedersin.

Eski qeep hesabını silmek için:

  1. Facebook ile veya silmek istediğin hesaba bağlı olan telefon numarasıyla qeep’de oturum aç
  2. Ana ekranın en üstünde yer alan profil simgesine dokun
  3. Ayarlar‘a git
  4. Ekranı aşağıya doğru kaydır ve Hesabı Sil’i seç.

Eski qeep hesabını sildikten sonra, Facebook ile veya e-posta adresiyle qeep’de oturum aç > ana ekranın en altında yer alan profil simgesine dokun > Ayarlar > Satın Alınanları Geri Yükle

Eski qeep veya Facebook hesabına erişimin artık bulunmuyorsa, gelecekte hesabından ödeme alınmasını önlemek için, App Store veya Google Play Store’dan istediğin zaman otomatik yenilemeyi iptal edebilirsin.

“İzin verilen satın alım geri yükleme sayısına ulaştın. Lütfen destek ekibimizle iletişime geç.”

Diğer geri yükleme hataları
Satın aldıklarını geri yükleyeme çalışırken başka bir hata mesajı görüyorsan, lütfen bize ulaş ve yaşadığın sorunu ekran görüntüsü paylaşarak veya ayrıntılı biçimde anlatarak bize aktar. Böylece biz de hatayı inceleyebiliriz.